top of page

REDACTIE IV

De redactie van Ongehoord houdt zich bezig met het beoordelen en herzien van ingestuurde stukken en het schrijven van nieuwe content. Daarnaast werken kleinere teams aan een specifieke focus: het tijdschrift, de evenementen en de website.

SJAAK FONVILLE

Voorzitter

Vierdejaarsstudent geschiedenis met interesse in de late oudheid en vroege middeleeuwen. Hij is vooral geïnteresseerd in de constructie van gender en seksualiteit en schrijft momenteel zijn scriptie over de definitie van sodomie in vroeg middeleeuwse boeteboeken.

THIRZA VAN HOFWEGEN

Vicevoorzitter

Zit in haar vierde jaar van haar studie Geschiedenis (in de richting Internationale Betrekkingen) en studeert sinds kort als gaststudent South and Southeast Asian Studies aan de Universiteit Leiden,  waar ze Hindi leert. Ze is onder andere geïnteresseerd in de levens van etnische en sociale minderheden ten tijde van de Twee Wereldoorlogen en de Koude Oorlog. Daarnaast is ze ook gek op praten over films (met name Bollywoodfilms, een liefde die ze met Anne van de Ongehoord-redactie deelt!), boeken en musicals.

NINA SAELMANS

Nina is 21 jaar oud en derdejaars student Geschiedenis aan de Universiteit van Utrecht. Ze volgt daarnaast ook de bachelor Russische taal en cultuur in Amsterdam. Haar grootste passie is schrijven, maar daarnaast is ze ook elke woensdag te vinden bij de Utrechtse debatclub, UDS, en is ze bestuurslid Pers en Politiek bij de Jonge Democraten Utrecht, de jongerenafdeling van D66. Guilty pleasures zijn: Het Huis Anubis en spaghetti zonder saus

MAAIKE ROODENBURG

Vierdejaars studente geschiedenis. 

ESMEE WOLTRING

Tweedejaars studente Engelse Taal en Cultuur. Ze is vooral geïnteresseerd in sociolinguistics, waarbij ze zich op het moment vooral richt op interculturele communicatie. Daarnaast leest ze in haar vrije tijd graag alles wat los en vast zit.

STERRE VAN DER PIJLL

Tweedejaars studente Taal- en cultuurstudies, in de richting Postcolonial en Genderstudies met een beetje kennis van de Arabische taal. Ze houdt van discussies, zowel diepgaand als nutteloos, en alles wat met (on)gelijkheid en macht te maken heeft. Daarnaast is ze bijna elke dag te vinden in de sportschool en wannabe website designer.

JASMIJN TER HAAR

Studeert Liberal Arts and Sciences met een kernpakket in Arts & Society en een keuzepakket in Philosophy, Politics and Economics. Ze houdt zich verder graag bezig met boeken, muziek en andere creatieve dingen.

PATRICK VAN OOSTEROM

Derdejaarsstudent Engelse Taal en Cultuur. Heeft een zwak voor de literaire journalistiek van Joan Didion, de geschiedenis van gay iconography, en existentialisme. Is daarnaast ook groot fan van The New Yorker en 70s cinema, en gelooft dat het hebben van een Cineville-pasje zijn primaire karaktereigenschap is.

MAX TROMMELEN

Een vierdejaars geschiedenisstudent met interesse in cultuurgeschiedenis, erfgoed en Keltische geschiedenis. Hiernaast heeft hij interesse in muziek en leest hij graag van alles en nog wat.

ANNE VISSER

Studeert Engelse Taal en Cultuur. Ze is vooral geïnteresseerd in horrorliteratuur, postkolonialisme en de invloed van social media op taalgebruik; ook spreekt ze vijf talen en praat ze veel te veel over Bollywood.

SEM VAN BOXTEL

Studeert Liberal Arts & Sciences en houdt zich bezig met de gedrukte uitgaves van Ongehoord, naast zijn interesses in geografie, literatuur en internationale politiek.

bottom of page