top of page

REDACTIE II

De redactie van Ongehoord houdt zich bezig met het beoordelen en herzien van ingestuurde stukken en het schrijven van nieuwe content. Daarnaast werken kleinere teams aan een specifieke focus: het tijdschrift, de evenementen en de website.

Focus tijdschrift

FREEK DIJKSTRA

Is hoofd van de redactie en studeert geschiedenis. Verwikkeld in muziek, bevangen door cultuurgeschiedenis, filosofie en de beeldende kunsten.  

SEM VAN BOXTEL

Studeert Liberal Arts & Sciences en houdt zich bezig met de gedrukte uitgaves van Ongehoord. Houdt zich, naast internationale betrekkingen en geopolitiek, het liefste bezig met sport, literatuur
en alternatieve geschiedenis. 

ANNIKA VAN BODEGRAVEN

Studeert Nederlandse taal en cultuur. Houdt van: oude woorden onderzoeken en nieuwe woorden kleur geven.

Focus evenementen

THIRZA VAN HOFWEGEN

Zit in haar tweede jaar van de studie Geschiedenis in de richting van Internationale Betrekkingen. Ze is onder andere geïnteresseerd in de levens van etnische en sociale minderheden ten tijde van de Twee Wereldoorlogen en de Koude Oorlog.

REX PANNEMAN

Studeert Liberal Arts and Sciences en is gespecialiseerd in Economische Geschiedenis. Koestert een zinderende interesse voor alles wat met politiek, economie en macht van doen heeft.

SJAAK FONVILLE

Is tweedejaarsstudent Geschiedenis met interesse in de late oudheid en vroege middeleeuwen. Daarnaast is hij geïnteresseerd in opvattingen over seksualiteit en gender door de geschiedenis heen. 

Focus website

MEREL HOL

Studeert Engelse taal en cultuur: liefde voor literatuur en poezië, muziek, sociale politiek, toepasbare filosofie en geschiedenis.

MAX TROMMELEN

Is een tweedejaarsstudent Cultuurgeschiedenis. Zijn interesses liggen bij erfgoed, literatuur en muziek, en de geschiedenis van Ierland. 

BONNIE VAN VUGT

Zit in het laatste jaar van haar studie Liberal Arts & Sciences met als hoofdrichting filosofie. Verder zijn haar geliefde interesses film, kunst, muziek en beeldcultuur. 

bottom of page