top of page

REDACTIE III

De redactie van Ongehoord houdt zich bezig met het beoordelen en herzien van ingestuurde stukken en het schrijven van nieuwe content. Daarnaast werken kleinere teams aan een specifieke focus: het tijdschrift, de evenementen en de website.

MAX TROMMELEN

Voorzitter

Een derdejaars Cultuurgeschiedenis. Zijn huidige interesses zijn erfgoed. identiteit (en hoe mensen daar over kibbelen), literatuur en muziek, en de geschiedenis van Ierland.

ANNE VISSER

Secretaris

Ze studeert Engelse Taal en Cultuur en is vooral geïnteresseerd in horrorliteratuur, postkolonialisme en de invloed van social media op taalgebruik. Ook spreekt ze vijf talen en praat ze veel te veel over Bollywood.

SEM VAN BOXTEL

Team Blad

Studeert Liberal Arts & Sciences en houdt zich bezig met de gedrukte uitgaves van Ongehoord, naast zijn interesses in geografie, literatuur en internationale politiek.

THIRZA VAN HOFWEGEN

Team Evenement

Zit in haar derde jaar van de studie Geschiedenis in de richting van Internationale Betrekkingen. Ze is onder andere geïnteresseerd in de levens van etnische en sociale minderheden ten tijde van de Twee Wereldoorlogen en de Koude Oorlog.

SJAAK FONVILLE

Team Site

Sjaak is derdejaarsstudent Geschiedenis met interesse in de late oudheid en vroege middeleeuwen. Daarnaast is hij geïnteresseerd in opvattingen over seksualiteit en gender door de geschiedenis heen.

NINA SAELMANS

Team Site en Blad

Ze is een tweedejaars Geschiedenisstudent, houdt van filosofisch gewauwel, kunst en vage Russische literatuur. Parttime amateurschrijver.

MEREL HOL 

Team Evenement

Ze studeert Engelse taal en cultuur: ze heeft een liefde voor literatuur en poezië, muziek, sociale politiek, toepasbare filosofie en geschiedenis.

JASMIJN TER HAAR

Team Blad

Zestudeert Liberal Arts and Sciences met een hoofdrichting in kunst, cultuur en geschiedenis. Naast haar studie houdt ze zich graag bezig met kunst en muziek.

HELEEN RIKMENSPOEL

Team Blad 

Ze studeert Nederlandse taal en cultuur met als specialisatie taalkunde en communicatie. Ze houdt van poëzie, psycholinguïsme en Italiaans eten.

ANGÈLE JASPERS

Team Blad 

Angèle is een student Liberal Arts and Sciences met een grote interesse in de filosofie achter politieke en economische systemen. Ze heeft een liefde voor kunst (en anti-kunst) en beweert dat er een filosofische inhoud schuilt in de verhalen van Winnie de Poeh.

Team Blad 

David is een derdejaars Geschiedenis- en tweedejaars Media en cultuurstudent die zich voornamelijk bezighoudt met hedendaagse interpretaties van kunst (en kitsch) en stellig vasthoudt aan Marshall McLuhans wereldberoemde quote “the medium is the message.” Hij interesseert zich naast de studie vooral in reizen, politiek bedrijven en creatief schrijven, wat soms kan leiden tot beruchte hellende vlakken.

JEROEN SPIEKER

Team Evenement 

Jeroen is derdejaarsstudent Geschiedenis binnen de richting Internationale Betrekkingen. Hij is bovenal geïnteresseerd in wereldwijde economische verhoudingen, internationale samenwerking en organisaties, maar heeft nog steeds een speciaal plekje in zijn hart voor hardcore geschiedenis

DAVID TEN CATE

bottom of page